Kokemusta ja näkemystä

Olimme mukana jo silloin kun PC:t ja Internet keksittiin

1980-luvulla ei yrityksissä ollut vielä kuultukaan Internetistä ja sen perustana toimivasta TCP/IP-protokollasta. Yrittäjä Juha Rimmi työskenteli tuolloin harjoittelijana Nokia-Mailleferissä (Nokia-Kaapelikoneet) ja hän sai tehtäväkseen keksiä, kuinka keskustietokoneiden ja PC:den välistä kommunikointia voitaisiin kehittää.

Hän tutki, testasi ja esitti viimein projektijohdolle radikaalin, mutta perustellun ratkaisun. Kaikki tehdaskompleksin lähiverkon verkkolaitteet tulee muuttaa tukemaan uutta nousevaa standardia - TCP/IP:ä. Näin ratkaistaisiin akuutti yhteysongelma ja oltaisiin valmiudessa tulevaan.

Hän sai ideansa läpi ja koko projektin vastuulleen. Koko satojen tietokoneiden lähiverkko uusittiin toimimaan TCP/IP:llä. Nyt 2000-luvulla on helppo nähdä, että hän oli oikeassa: TCP/IP-verkoista on kehittynyt asia, jonka me nykyään tunnemme Internettinä.

Visiomme
Haluamme edelleen kulkea asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa tekniikan etujoukoissa. ATK sinänsä ei ole itseisarvo - lopputulos ratkaisee.

Meillä on kokemusta ja näkemystä. Ja vielä enemmän: me näemme myös tulevaisuuteen. Voimme esittää sinulle mietityn ratkaisun, joka toimii tänään ja tulevina vuosina.

Ota yhteys: myynti(at)tukikomppania.fi.

 
 

UUTISET

 • 4.4.2024
  ZyXEL -pilvihallittu valvomoverkko laajenee

  Asiakkaamme tarjoaa valvomo-palveluita joissa etäkohteet ovat yhdistetty datacenterimme palvelimeen pilvihallituilla Zyxel (Nebula) verkkolaitteilla.

 • 31.3.2024
  Office 365 laaja kehityshanke

  Tämän n. 50 hengen yrityksen o365 oli jäänyt hieman vanhaan moodiin. AD-integraatio, Conditional Access sekä DKIM, SPF ja DMARC olivat pitkälti konfiguroimatta. Nyt tehtiin ryhtiliike.

 • 28.3.2024
  Palomuurin uusiminen suuressa verkossa

  Asiakkaan verkko koostuu palomuurista, n. 30 WLAN-tukiasemsta ja n. 30 älykkäästä kytkimestä. Päivitimme vanhentuneen ZyWALL 310 -palomuurin uuteen ZyXEL USG FLEX 700 -palomuuriin.

Uutisarkisto

6TB Internet-varmuuskopiointi ilman kk-maksuja

Ratkaisu toimii salatun yhteyden yli ilman VPN:ää ja kiinteä IP vaaditaan vain yrityksen tiloihin.

Uusia kustannuksia syntyy vain tarvittavan NAS-laitteiston hankinnasta. Tilaa tyypillisesti 3TB. Etäpään NAS sijoitetaan esim. yrittäjän kotiin. Automaattinen.
Ks. referenssi.

4G-varayhteys

Paketoimme alle 500 euron hintaluokkaan palomuurituotteen joka sisältää Internetyhteydelle automaattisen 4G-varayhteyden, L2TP ja SSL-etäyhteyden ja tietoturvallisen WLAN:n erillisellä vierailija-verkolla.

Lataa esite tästä.