Laaja Office 365 cutover migraatio kiinteistötoimijalle

Asiakkaan 365-sähköpostilaatikoiden määrä kasvoi yli 100 kappaleen ja lisenssiteknisistä syistä jouduttiin tekemään Office 365 to Office 365 "tenant to tenat" migraatio.

Sähköpostien siirto suoraan portaalista-portaaliin
Teknisenä erikoisuutena tässä oli se, että sähköpostidomainin nimi pysyi samana. Toteutimme migraation cutover -tyyppisenä jossa sähköpostit siirretään teknisin keinoin suoraan portaalista toiseen. Tekniikasta lisää tässä MS Technet -artikkelissa; me käytimme tosin hieman kehittyneempää tekniikkaa.

Tukikomppania OnLine Office 365 -migraatiot
Jokainen migraatio on omanlaisensa. Usein migraatiot "Exchange to Office 365" tai "Office 365 to Office 365" voidaan tehdä tekniikoilla joissa itse sähköpostit siirretään suoraan palvelimien välillä. Näin häiriö loppukäyttäjille jää minimaaliseksi. POP3/IMAP -migraatiot vaativat tyypillisesti enemmään työskentelyä loppukäyttäjien työasemilla, koska kaikki data ei ole tyypillisesti palvelimella. Kysy lisää OnLine -miraatiostamme: myynti (at) tukikomppania . fi tai 010 3965 100.

Migraatiot Elisa 365, Sonera 365 ja Office 365 kokemuksella
Teemme keskimäärin yhden migraation viikossa. Ole yhteydessä meihin kun haluat "kivuttoman" ja asiantuntevan sähköpostien käyttöönoton näissä ympäristöissä.

Asiakkaan kotipaikka on Järvenpää.

Tukikomppania 6.2.2015